ДОСЛІДЖЕННЯ ТА УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДІВ УПРАВЛІНСЬКОГО ВПЛИВУ КЕРУЮЧОЇ СИСТЕМИ НА ФУНКЦІОНАЛЬНІ ПІДРОЗДІЛИ ПІДПРИЄМСТВА - Наталія Петришин; Марта Давидчак (Економіка та суспільство)
У статті детально досліджено проблеми удосконалення методів управлінського впливу керуючої системи на функціональні підрозділи підприємства. В процесі дослідження виявлено конкретні проблеми та запропоновано впровадження заходів удосконалення методів управлінського впливу керуючої системи на підрозділи. Рекомендовані заходи удосконалення покликані вирішити проблеми щодо здійснення ефективного управлінського впливу на функціональні підрозділи, а також забезпечити підприємство послідовним планом здійснення ефективного управління та реалізації обраних заходів. За результатами дослідження визначено, що управлінський вплив на функціональні підрозділи спрямований на досягнення комерційного результату діяльності підприємства. Згідно результатів дослідження адміністративного регулювання, також встановлено, що рекомендовані заходи забезпечать організаційний порядок при виконанні функціональних завдань підрозділів, сприятимуть підвищенню результативності роботи, трудової дисципліни тощо.