Інформаційний простір на лінії розмежування. Нотатки зі щоденника студентки-журналістки КНУКІМу - Анна Бєла (Український інформаційний простір)
Авторка цього матеріалу народилася й виросла в Карлівці неподалік Донецька. 2014 р. кинута рашистами на це село бомба повністю зруйнувала рідну домівку студентки. Далі була вимушена евакуація – Селидове, Київ, Запоріжжя. Юність, опалена війною, очима талановитої юнки.