УНІФІКОВАНИЙ ОПИС ПАРАМЕТРІВ І СТРУКТУРИ ВИРОБНИЧОГО КЛАСТЕРУ - N.V. Altukhova (Економіка та право)
У статті розглянуто можливість застосування математичного апарату патернової теорії для розробки уніфікованих стандартів виробничого кластеру.