حذف ترکیبات نفتی از آب با استفاده از باکتری‌های جداسازی شده از خاک آلوده به سوخت دیزل - Ramazan Ali Dianati Tilaki; kobra zabihzadeh; Masoumeh Eslamifar (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: حذف غلظتهای کم هیدروکربن های نفتی از آب به روش های فیزیکی- شیمیائی با محدودیت های زیادی روبرو می باشد. لذا هدف از این تحقیق، جداسازی و شناسائی باکتریها از خاک آلوده به ترکیبات نفتی (TPH)  و تعیین میزان حذف ترکیبات نفتی از آب با استفاده از باکتریهای جداسازی شده میباشد.