ОКРЕМІ ПРОБЛЕМНІ АСПЕКТИ ПОРЯДКУ ЗАЛУЧЕННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК КОМУНАЛЬНОЇ ФОРМИ ВЛАСНОСТІ В ГОСПОДАРСЬКИЙ ОБІГ - O.S. Komarova (Економіка та право)
Розглянуто особливості залучення земельних ділянок комунальної форми власності в господарський обіг із використанням процедури земельних торгів. За підсумками проведеного аналізу наголошено на необхідності подальшого розвитку законодавства України про порядок проведення земельних торгів.