КОНЦЕПТ "ЄВРОПА" – РЕТРАНСЛЯТОР МАТЕРІАЛЬНОЇ Й ДУХОВНОЇ КУЛЬТУРИ УКРАЇНЦІВ XVI–XVIII СТОЛІТЬ - Svitlana Grytsenko (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Літературознавство. Мовознавство. Фольклористика)
[Богомолець-Бараш Олександр. Концепт ЄВРОПА в мовній картині світу українців XVI–XVIII століть. Спеціальність 035 Філологія. Київ, 2024. 290 с.]