بررسی وجود آلودگی مس در لایه سطحی خاک تاکستان های ملایر - Eisa Solgi; Mousa Solgi; MohammadAli Katebi (بهداشت در عرصه)
زمينه و هدف: آلودگي فلزي خاک به ويژه توسط مس پديده‌اي است که اغلب در لايه سطحي خاک‌هاي تاکستان به دليل استفاده مکرر از قارچ کش هاي مسي براي کنترل بيماري‌هاي انگور اتفاق مي‌افتد. هدف از اين پژوهش بررسي غلظت مس در خاک سطحي باغ‌هاي انگور ملاير و تهيه نقشه آلودگی مس در منطقه مورد مطالعه بود.