Український легальний часопис періоду німецької окупації«Тижневик Барської округи» - Костянтин Завальнюк; Тетяна Стецюк (Наукові записки Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Серія: Історія)
У статті розповідається про діяльність, характер і зміст публікацій легальної газети часів німецької окупації «Тижневик Барської округи», а також про його відповідального редактора О.Я. Колодченка.