ЩОДО ПРАВОВОЇ ПРИРОДИ ПОДАТКУ У ГОСПОДАРСЬКІЙ СФЕРІ - Yu.V. Shunkin (Економіка та право)
Визначено, що не всі норми податкового законодавства засновані на владному підпорядкуванні. Зазначено ріст значимості майнових інтересів приватного суб’єкта податкових відносин. Тенденція до рівності майнових відносин приватного і публічного суб’єктів відповідає господарсько-правовому принципу забезпечення балансу публічного і приватного інтересів.