Zarys dziejów Wydziału Prawa Uniwersytetu w Poznaniu 1919-2004. Red. Krzysztof Krasowski, 2004 - Tomasz Schramm (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Zarys dziejów Wydziału Prawa Uniwersytetu w Poznaniu 1919-2004, red. K. Krasowski, Wydawnictwo Poznańskie, Poznań 2004, ss. 307.