НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТРАНЗИТНОГО ПОТЕНЦІАЛУ УКРАЇНИ - М.М. ДУТОВ; В.В. СИДОРЕНКО (Економіка та право)
Стаття присвячена вивченню сутності та особливостей тенденцій розвитку транзиту в Україні, визначенню факторів, що гальмують залучення додаткових обсягів транзиту, а також формулюванню концептуальних напрямів удосконалення правового регулювання відносин, що виникають в процесі реалізації транзитного потенціалу України.