РОЛЬ СЕРВІСНИХ ПРОВАЙДЕРІВ У ФОРМУВАННІ СИСТЕМ ТА СТРУКТУР ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ - Сергій Гарбар (Економіка та суспільство)
Дослідження спрямоване на глибоке обґрунтування й розробку практичних основ визначення ролі сервісних провайдерів у формуванні ефективних систем і структур забезпечення інвестиційної привабливості технологічних підприємств. Вперше автором систематизовано сервісних провайдерів для кожної фази проєкту, визначено, які задачі та функції вони виконують, і як ці функції взаємодіють із загальними цілями підвищення інвестиційної привабливості технологічних підприємств. Також дослідження дає змогу визначити роль сервісних провайдерів у максимізації ефективності інвестиційного проєкту, оскільки кожна фаза проєкту потребує конкретного набору компетенцій від сервісних провайдерів. Це дозволяє забезпечити не лише технологічну підтримку, а й формування необхідної інфраструктури для залучення інвестицій. Подальші дослідження можуть бути спрямованими на визначення ризиків інвестиційних проєктів технологічних підприємств та роботу з ними через взаємодію з сервісними провайдерами.