G. Máthé, A magyar burzsoá igazságszolgáltatási szervezet kialakulása 1867-1875 - Lesław Pauli (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Gabor Máthé, A magyar burzsoá igazságszolgáltatási szervezet kialakulása 1867-1875, Akadémiai Kiadó, Budapest 1982, ss. 239+1 nlb.