"Forebyggingskjøkkenet": Velferdskommunens problemekspansjon og den internasjonale "programindustrien" - konsekvenser for det lokalt forebyggende arbeidet - Yngve Carlsson (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
See abatract in article