РОЗВИТОК ФУНКЦІЙ ІНТЕГРОВАНОЇ ЗВІТНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - M. T. Telovata; K. V. Bezverkhiy (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики)
Необхідність розуміння функцій інтегрованої звітності викликано тим, що в Міжнародних основах інтегрованої звітності такі функції відсутні. Це актуалізує питання визначення функцій інтегрованій звітності, що забезпечить подальший розвиток концептуальної основи інтегрованої звітності та виведе її на якісно новий рівень. На основі вивчення сучасних публікацій вітчизняних і зарубіжних дослідників було сформовано й обґрунтовано перелік функцій інтегрованої звітності [інформаційна, аналітична (оціночна), контрольна; прогнозування, комунікативна, економіка-правова].