بررسی ارتباط ابعاد فرسودگی شغلی با محیط فیزیکی و امکانات محل کار در بهورزان استان گلستان - AliReza Heidari; Mohammad Javad Kabir; Nahid Jafari; Ashraf Babazadeh Gashti; Mohammad Reza Honarvar; Mansoureh Lotfi (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: فرسودگي شغلي واكنش کارکنان در برابر تنش هاي مزمن می‌باشد و تأثیرات مخرب جسمی و روحی و پیامدهای سازمانی نامطلوبی را برای شاغلین به همراه دارد. هدف از انجام این مطالعه تعیین ارتباط ابعاد فرسودگی شغلی با محیط فیزیکی و امکانات محل کار در بهورزان استان گلستان بود.