СУТНІСТЬ ТА МІСЦЕ ДЕРЖАВНОГО ІНВЕСТИЦІЙНОГО КРЕДИТУ В СИСТЕМІ ДЕРЖАВНОГО КРЕДИТУВАННЯ - О. І. Стирська (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики)
У статті розкрито сутність державного кредиту та подано його класифікацію. Проаналізовано місце державного інвестиційного кредиту в системі державного кредитування в Україні. Приділено увагу пріоритетам розвитку базових галузей економіки, в яких реалізуються інвестиційні та інноваційні проекти в Україні.