Дослідження розвитку освітніх систем ЄС у педагогічній теорії: обов’язкова та професійна освіта - Тетяна Кристопчук (Педагогічний дискурс)
У статті здійснено аналіз розвитку освітніх систем Європейського Союзу у педагогічній літературі. Визначено структури обов’язкового навчання та проблеми професійної освіти, що перебувають у центрі уваги країн-членів ЄС.