ЛЮДСЬКИЙ ФАКТОР ВИРОБНИЦТВА У ДЕРЖАВНОМУ СЕКТОРІ СУЧАСНОЇ ЗМІШАНОЇ ЕКОНОМІКИ - O.S. Tarasenko (Економіка та право)
Досліджено проблему соціально-економічної форми людського фактора виробництва в державному секторі змішаної економіки на основі відносно нового методологічного підходу. Через аналіз особливостей цього фактора порівняно із приватним сектором економіки здійснено висновок, що він має власне економічне значення на практиці, а його носій — людина поширює сферу і посилює вплив на економіку і суспільство, яке крокує до нової економіки (економіки знань).