Куріння вейпів та електронних сигарет: оцінка ставлення слухачів Української військово-медичної академії - I. M. Tkachuk; О. М. Tkalenko; M. V. Oliinyk (Український журнал військової медицини)
Мета: дослідити ставлення слухачів Української військово-медичної академії (УВМА) до куріння вейпів і електронних сигарет під час війни та визначити їх готовність до припинення куріння.