Yhteisellä asialla - Jari Väliverronen (Media & Viestintä)
Puheenvuorossa kannustetaan väitöskirjatutkijoita tekemään vertaisarvioita ja muistutetaan, että arviointien tekemiseen kannattaa ottaa yhteisöllinen näkökulma, joka palvelee lopulta parhaiten myös yksilöitä.