Mer än kurslitteratur: En bok för alla som vill förstå sömn - Eva Lazar Friberg (Sömn och Hälsa)
Här har vi en bok som är avsedd att vara kurslitteratur för blivande sjuksköterskor. Jag är ingen sådan. Ändå är det möjligt för mig att hänga med på en informativ resa där man får en rejäl genomgång av grunderna, avvikelser, och konsekvenser av sömn och dess effekt på människan.