Відомий вчений-селекціонер - Г. В. Кулик (Plant Varieties Studying and Protection)
7 січня 2008 року виповнилося 60 років від дня народження відомого селекціонера, кандидата сільсько- господарських наук , заслуженого працівника сільського господарства Лейбовича Анатолія Соломоновича.