ТРУДОВІ РЕСУРСИ ТА ОПЛАТА ПРАЦІ: РЕГІОНАЛЬНИЙ АСПЕКТ - I.V. Zablodska; O.V. Perepelyukova (Економіка та право)
Досліджено сутність трудових ресурсів і темпи зростання номінальної та реальної заробітної плати в Україні. Проаналізовано динаміку середньомісячної заробітної плати по регіонах України, а також здійснено їх ранжування. Визначено основні заходи щодо підвищення доходів населення та добробуту населення.