Yazı Devrimi Kaynakçası - Ömer Demircan; Aybars Erözden (Dilbilim Araştırmaları Dergisi)
Bu kaynakça iki bölüm oldu. Birinci bölümde yazım üzerine görüşleri içeren yayınlar var. ikinci bölümde yayın yılı sırasında dizilmiş olan yazım kılavuzları bulunuyor. Bu bölüm Sayın Yusuf Çotuksöken'in izniyle (1990) Hürriyet Gösteri'de yayınladığı kaynakçadan derlenmiştir. Yardımlarına teşekkür ediyoruz. Dışarıda kalan öteki yazılar ve incelemelere ulaşıldıkça kaynakçaya eklenecektir.