Michał Wyszkowski, Ustrój polityczny Wielkopolski w latach 1138-1296, 2009 - Zbyszko Górczak (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Michał Wyszkowski, Ustrój polityczny Wielkopolski w latach 1138-1296, Poznań 2009, ss. 404