РОМАНИ Т. ГАРДІ І ПАНАСА МИРНОГО: ІНДИВІДУАЛЬНО-МОВЛЕННЄВИЙ АСПЕКТ ХАРАКТЕРОТВОРЕННЯ - Kateryna Melnykova (Lìteraturnij Proces: Metodologìâ, Ìmena, Tendencìï)
У статті досліджується багатогранність індивідуально-мовленнєвого аспекту, з’ясовуються різні типи діалогів і монологів у романах Т.  Гарді «Тесс із роду д’Ербервіллів» і Панаса Мирного «Повія»