Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 2009. Pod redakcją Andrzeja B. Zakrzewskiego. Materiały zebrali: Marzenna Paszkowska, Roman Sobotka, Maria Zabłocka, Andrzej B. Zakrzewski - Andrzej B. Zakrzewski; Marzenna Paszkowska; Roman Sobotka; Maria Zabłocka (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 2009. Pod redakcją Andrzeja B. Zakrzewskiego. Materiały zebrali: Marzenna Paszkowska, Roman Sobotka, Maria Zabłocka i Andrzej B. Zakrzewski (Warszawa).