ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКИ ПСИХОЛОГІЧНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ОСОБИСТОСТІ ЗАСУДЖЕНИХ ДО ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ ЖІНОК РІЗНОГО ВІКУ НА ЕТАПІ РЕСОЦІАЛІЗАЦІЇ - A. R. Kozhushko (Law and Safety)
Вивчення проблем жіночої злочинності тісно пов’язане з аналізом їх особистості, а також причин та умов, що призвели до вчинення злочинів. Дані проведеного дослідження засвідчили, що існують кілька досить високих негативних кореляцій самооцінки досліджуваних із віком: рис характеру за тестом самооцінки, впевненості в собі за тестом самооцінки й упевненості за рівнем домагань. Показано особистісні особливості таких жінок у сфері самосвідомості, психічної регуляції поведінки та міжособистісної взаємодії.