Визначення рівня сформованості пізнавальної самостійності старших дошкільників у конструктивній діяльності - Yuliya Demidova (Педагогічний дискурс)
Відповідно до теми статті, автор зосереджується на розгляді пізнавальної самостійності як якості особистості. На основі проведеної діагностичної методики автором було визначено власне поняття пізнавальної самостійності старших дошкільників та підкреслено вплив конструювання на її формування.