Dyskusja nad III i IV tomem „Historii państwa i prawa Polski”. Od redakcji - CPH 37(1) (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Staraniem Komisji Historyczno-Prawnej PTH odbyło się w dniu 1 III 1984 r. w Warszawie (w gmachu Instytutu Historii PAN) posiedzenie członków Komisji oraz zaproszonych gości, przeznaczone na dyskusję nad III i IV t. Historii państwa i prawa Polski (pod ogólną redakcją Juliusza Bardacha).