Az őrangyal szerepe. Tézisek és antitézisek a közlekedésben - Csaba Pataky (Belügyi Szemle)
A szerző többek között a forgalomirányításra összpontosítva értékeli azokat az intézkedéseket, amelyekkel csökkenthető a közúti balesetek száma.