A hatékony operátori tevékenység kulcstényezői - Judit Hegedűs; Levente Tóth (Belügyi Szemle)
Cél: A tanulmány elkészítésének célja az emberi tényezők és kognitív folyamatok szerepének és jelentőségének feltárása a térfigyelő rendszerek operátori tevékenységében.