Sosyolojiye Çağrı: Hümanist Bir Perspektif - Zübeyde Demircioğlu (Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dergisi)
Bu çalışmada Peter L. Berger’in “Sosyolojiye Çağrı: Hümanist Bir Perspektif” isimli kitabı ele alınmaktadır. Giriş niteliğinde bir eser olan kitap, sosyoloji hakkında bilgi sahibi olmak isteyen genel okur ve sosyoloji disiplinine giriş yapan öğrenciler için değerli bir kaynaktır. Her ne kadar dilimize kazandırılması gecikmiş olsa da sosyolojiye çağrısını sürdüren bu kitabın ülkemiz okurlarına ve sosyoloji öğrencilerine tanıtılmasının önemli olduğu düşünülmektedir.