Взаємодія слідчих та оперативних підрозділів Національної поліції України під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій - V. V. Vintsuk; O. Yu. Tsebinoga (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Висвітлено поняття взаємодії оперативних та слідчих підрозділів під час розкриття, виявлення та розслідування злочинів; проаналізовано основні фактори, що зумовлюють необхідність такої взаємодії. Визначено основні нормативно-правові акти, якими керуються слідчі та оперативні підрозділи для організації взаємодії. Сформульовано основні принципи цієї взаємодії, до яких віднесено принципи законності, постійного тісного контакту й обміну інформацією, раціональності, оптимізації заходів взаємодії.