Nisi sam u domu svom - Ira Tuzlančić; Marijana Rogić Bocchetti (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske)
Cilj. Cilj je rada prikazati provedbu knjižničnih usluga u domovima za starije osobe u gradu Zagrebu tijekom pandemije bolesti COVID-19 od ožujka 2020. do lipnja 2022. godine.