Feeding habits and diet composition of Schizothorax plagiostomus in Panjkora River, Malakand region, Pakistan - A. Ullah; W. Khan (Arxius de Miscel-lània Zoològica)
Hàbits alimentaris i ingredients de la dieta de l'Schizothorax plagiostomus al riu Panjkora, a la regió de Malakand, al Pakistan