Моніторинг наявного поголів’я свиней у Лісостеповій зоні Західного регіону та розроблення системи міжпородного схрещування - В. П. ПУНДИК; Г. В. ТЕСАК (Передгірне та гірське землеробство і тваринництво)
Встановлено кількість свинарських господарств, їхню виробничу належність (племінні або товарні) та породний склад наявного поголів’я свиней у Лісостеповій зоні Західного регіону.