Cesàreo Calvo Rigual, Estudi contrastiu del lèxic de la traducció italiana del “Tirant lo Blanc” (1538), «Biblioteca Filològica», LXXII, Institut d’Estudis Catalans, Barcelona, 2012, 359 pp. + CD-ROM - Curt Wittlin (Tirant)
-