Transgenderové identity v sociologickém kaleidoskopu - Jana Dvořáčková (Gender a Výzkum)
Book review of Hines, S., Sanger,T. 2010. Transgender Identities: Towards a Social Analysis of Gender Diversity. London, New York: Routledge.