Utopistyka stosowana: Dyskusja wokół książki Piotra Piotrowskiego „Globalne ujęcie sztuki Europy Wschodniej” - Agata Jakubowska, Wojciech Włodarczyk, Jan Sowa, Tomasz Załuski, Jakub Banasiak (Miejsce)
Discussion around Piotr Piotrowski’s book “A Global Approach to the Art of Eastern Europe”.