Образно-стилістичні особливості текстилю в інтер'єрі громадських будівель (на прикладі дизайну України) - B. Kalnitskaya (теорія та практика дизайну)
В статті розглядаються основні образно-стилістичні напрямки в дизані громадських інтер’єрів України. В процесі дослідження виділяються три напрями, які мають найбільшу частоту використання та актуальності для української дизайн-практики: неокласицизм, екодизайн та глумурний напрямок. Визначаються характерні образно-стилістичні риси.