A tudományos megalapozottság mint a szakértői vélemény hitelt érdemlőségének feltétele - Gabriella Kármán (Belügyi Szemle)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogy miként lehet tudományos normákat megállapítani a szakértői vélemények elfogadhatóságára az igazságügyi tudományok és eljárások területén.