Jerzy Gordziejew, Komisje Porządkowe Cywilno-Wojskowe w Wielkim Księstwie Litewskim w okresie Sejmu Czteroletniego (1789-1792), 2010 - Jerzy Malec (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Jerzy Gordziejew, Komisje Porządkowe Cywilno-Wojskowe w Wielkim Księstwie Litewskim w okresie Sejmu Czteroletniego (1789-1792), Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, Kraków 2010, ss. 352.