Uluslararası Sünnetin Otoritesi Sempozyumu (16-17 Mart 2019, Sakarya) - Mahmut Demir (Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi)
Bu yazıda 16-17 Mart 2019 tarihlerinde Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Uluslararası İslam Düşünce Enstitüsü (International Institute of Islamic Thought/IIIT) ve Mahya Yayıncılık tarafından organize edilen “Sünnetin Otoritesi (مرجعية السنة)” konulu uluslararası sempozyum değerlendirilmiştir.