Образ героя в кінематографі «морального занепокоєння»: проблема типології - Максим Клопенко (Вісник КНУКіМ: Серія Мистецтвознавство)
Мета статті – визначити особливості героя кінематографа «морального занепокоєння», використовуючи типологічний аналіз.