Editorial - Editors Digithum (Digithum)
La publicació d’aquest número 20 de Digithum significa per a nosaltres la satisfacció d’haver complert els objectius que com a equip editorial ens havíem proposat: mantenir una periodicitat semestral, consolidar un reconeixement internacional per a la revista i exposar la riquesa analítica de la perspectiva relacional.