Оцінювання ефективності фізичних вправ для ліквідації діастазу прямих м’язів живота в жінок у постпартумі - N.M. Kinash; I.V. Levytskyi; I.V. Kravchuk; D.S. Martyniuk (Український журнал Здоров'я жінки)
Підвищення тиску на м’язи черевної стінки під час вагітності часто може спричиняти стоншення і розширення білої лінії живота, що розцінюють як діастаз прямих м’язів живота (ДПМЖ).