РЕГУЛЮВАННЯ ДОРОЖНЬОГО РУХУ В УКРАЇНІ У 1920-ТІ РОКИ - V. A. Grechenko (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Розглянуто основні аспекти становлення системи організації регулювання дорожнього руху в добу непу в Україні, показано роль міліції у цьому процесі.