Razčlenitev prispevkov za 25 let - Jasna M. A. STEKAR; Jože STOPAR (Acta Agriculturae Slovenica)
V 25 letih izhajanja posebne številke Zbornika (Zb. Biotehniške fak. Univ. v Ljubljani. Kmetijstvo. Zootehnika) je bilo natisnjenih 390 prispevkov 288 avtorjev. Večina prispevkov, 80%, je izvirnih raziskovalnih, preglednih raziskovalnih je 9,5%; 23% avtorjev je zaposlenih na Oddelku za živinorejo, 19% je tujih avtorjev, 27% mladih (diplomanti, magistrandi, doktorandi) in 31% jih je iz drugih inštitucij, zavodov in podjetij.